TotaalBalans

TotaalBalans Carla Huisken

Praktijk voor natuurgeneeskunde

Carla Huisken • Emmakade 59 NZ • 8921 AG Leeuwarden • aangesloten bij VBAG en RBCZ


TotaalBalans: voor wie?

U kunt bij TotaalBalans terecht voor zeer verschillende klachten.

Daarbij kunt u denken aan vage klachten zonder duidelijke oorzaak, als reguliere behandelmethoden geen vooruitgang meer kunnen boeken of als u een natuurlijke behandelmethode wenst.
Behandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden, van baby tot hoogbejaard.

www.carlahuisken.nl

TotaalBalans kan echter geen medische zorg vervangen. Bij ernstige klachten dient u eerst een arts te raadplegen. TotaalBalans kan een aanvulling zijn op reguliere behandelmethoden.

U kunt denken aan hyperventilatie, bedplassen, hoofdpijn, migraine, vermoeidheid, gewrichtspijn, veelvuldig spierpijn, krampen, gedragsproblemen, overgangsklachten, voedselovergevoeligheid, allergieën, problemen met de spijsvertering, huidirritatie, eczeem, astma, voetschimmel, tandvleesontstekingen, veel gaatjes in tanden en kiezen, leerproblemen, voorhoofdsholteontsteking, blaasontsteking, geheugenzwakte, concentratieproblemen, whiplash, overspannenheid en burnout.

Met name als klachten regelmatig terugkeren, is het raadzaam om de onderliggende oorzaken op te sporen en te behandelen.

Enkele voorbeelden van mijn werkwijze met TotaalBalans.

•  Bij leerproblemen test TotaalBalans of er een tekort is aan vitamines of mineralen, om welke vitamines of mineralen het gaat en vult deze aan. Is er sprake van voedselovergevoeligheid of angst? TotaalBalans test voor u, of uw kind, uit om welke overgevoeligheid of angst het gaat en behandelt deze.

•  Bij burnout kunnen de bijnieren overbelast zijn of sommige hersengebieden uit evenwicht zijn. Een onbewuste overtuiging kan een ontspannen levenshouding in de weg staan. Wat precies de oorzaak is, of een combinatie van oorzaken, test TotaalBalans uit en behandelt deze.

• Van steeds terugkerende ontstekingen kan de oorzaak in het immuunsysteem liggen. TotaalBalans test uit of dat zo is, en waar het probleem werkelijk ligt. Om welke ziektekiemen gaat het, wat heeft het lichaam nodig om deze goed te weerstaan, is er sprake van voedselovergevoeligheid of zijn er mogelijk emoties die blokkeren? TotaalBalans spoort op en behandelt.

Maak een afspraak om uw persoonlijke balans te onderzoeken en te herstellen!top | home | copyright © 2008-2023 carlahuisken.nl