TotaalBalans

TotaalBalans Carla Huisken

Praktijk voor natuurgeneeskunde

Carla Huisken • Emmakade 59 NZ • 8921 AG Leeuwarden • aangesloten bij VBAG en RBCZ


TotaalBalans: even voorstellen

Ik ben Carla Huisken (1961) en mijn praktijk voor TotaalBalans is gevestigd in Leeuwarden. Ik heb de 3-jarige opleiding voor natuurgeneeskundige kinesiologie, TotaalBalans, in 2004 afgerond.

www.carlahuisken.nl

Oorspronkelijk was ik docent gezondheidskunde en ik heb enkele jaren lesgegeven in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarna begeleidde ik cursussen Slapen kun je leren, Omgaan met spanningsklachten en gespreksgroepen voor hartpatiënten met hun partners. Voor de thuiszorg heb ik jarenlang gewerkt als gezondheidsvoorlichter.

Ik ben na jaren van slechte gezondheid door een val op mijn hoofd, met whiplash-achtige klachten als gevolg, mede door TotaalBalans flink opgeknapt. Met name de werkzaamheid van supplementen op slechte concentratie en prikkelgevoeligheid heeft indruk op mij gemaakt.

Ik vind TotaalBalans een zeer doeltreffende methode om tot de kern van problemen door te dringen. Ik zie de kracht van de testtechniek en de daar uit voortkomende oplossingen terug in de goede resultaten bij mijn cliënten.

Ik nodig u uit een afspraak te maken om uw persoonlijke balans te onderzoeken en te verbeteren!

Carlatop | home | copyright © 2008-2021 carlahuisken.nl