TotaalBalans

TotaalBalans Carla Huisken

Praktijk voor natuurgeneeskunde

Carla Huisken • Emmakade 59 NZ • 8921 AG Leeuwarden • aangesloten bij VBAG en RBCZ


TotaalBalans: balans krijgen

Als de disbalansen duidelijk zijn, kijkt TotaalBalans op welke manier er een betere balans kan komen. Meestal wordt bij de eerste twee bezoeken alleen het gebruik van Infoceuticals geadviseerd. Tijdens het gebruik van de Infoceuticals vindt er ontgifting plaats en enkele basiscorrecties. Soms kan een voedingsadvies nodig zijn: welke voedingsmiddelen verdraagt het lichaam minder goed en welke zijn juist erg goed?

www.carlahuisken.nl

In tweede instantie worden tekorten aan vitamines of mineralen aangevuld. Dit is vaak moeilijk met alleen voeding aan te vullen. Meestal adviseert TotaalBalans tijdelijk een supplement. Zodra het tekort niet meer testbaar is, vervalt het gebruik van het supplement.

Gebruik een supplement niet langer dan een half jaar, tenzij uw therapeut u dit adviseert. Teveel van het goede kan nieuwe verstoringen geven.

Verder maakt TotaalBalans onder andere gebruik van homeopathische middelen, kruidenpreparaten, edelstenen, drukpunten en Bach Bloesemremedies. Deze laatste kunnen ondersteuning geven bij emotionele ontwikkeling.

TotaalBalans kan daarnaast gebruik maken van symbolen en codes om de programmering van de hersenen te beïnvloeden. Dit kan verbetering geven bij fysieke klachten, maar ook bij leerproblemen, trauma's, emotionele en psychische klachten.

Na 4 weken wordt een vervolgscan gemaakt. Naarmate een cliënt zich beter gaat voelen, wordt de tijd tussen de scans langer.


Onze grootste glorie ligt niet in nooit vallen, maar in opstaan bij iedere keer dat we vallen. (Confucius)top | home | copyright © 2008-2023 carlahuisken.nl